İdari Yönetim ile Kriz Masası

Yapılacak yardımlarla ilgili Daire Başkanlarıyla koordineli çalışma devam etmektedir. 0252 211 2222 nolu destek hattı ve afet@mu.edu.tr e-posta destek adresi iletişime açıldı.

Başta Tıp Fakültesi hocalarımız ve asistanlarımız olmak üzere AFAD gönüllülerimiz AFAD ile birlikte aynı gün bölgeye yola çıkmış çalışmalarına başlamıştır. depremdestek@mu.edu.tr adresi üzerinden gönüllü  başvuruları toplanmaya başlanmıştır.
8 Şubat'ta AFAD'a isim listesi teslim edilmek üzere Gönüllü Destek Havuzu oluşturulmuştur:
Genel Gönüllü 49,
Sağlık hizmetleri 38,
Beslenme destek 13,
Psikolojik destek 19,
Veteriner 7,
Teknik İşler 16,
Profesyonel Arama Kurtarma 1, bu liste her gün güncellenerek AFAD'a gönderilecektir.

"Deprem Yardım Kampanyası" başlatılmış olup, ayni yardımlar toplandıkça deprem bölgesine gönderilmek üzere Valilik birimlerine iletilmektedir. Kampanya afet süresince devam edecektir.

Tüm öğrencilerimiz ve personelimiz Kızılay'a kan bağışına yönlendirilmiştir.

Bahar dönemi eğitim-öğretim planlaması afet sonrası yeniden gözden geçirilmiş olup, öğrencilerimizin mağduriyet yaşamaması için gerekli ihtimam gösterilmektedir. 2023 Bahar yarıyılı başlangıcı 27 Şubat'a ertelenmiştir.